Usein kysyttyä

FitLine-tuoteperhe pitää sisällään erilaisia ravintolisiä. Ravintolisät ovat elintarvikkeita, jotka täydentävät ihmisen normaalia ruokavaliota. FitLinen Fitness-tuotteisiin kuuluvat erä urheiluun ja painonhallintaan tarkoitettuja tuotteita. FitLinella on myynnissä myös treenivaatteita, sheikkereitä ja muita oheistuotteita.
Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain synergistisiä ja puhtaita ainesosia, jotka täyttävät kansainväliset laatu- ja turvallisuusstandardit. Synergistisyys tarkoittaa, että tuotteiden ainesosat on valikoitu optimaalisesti suurimman yhteisvaikutuksen saavuttamiseksi (esim. palautumisen tukemiseen)

Kunkin tuotteen ravintosisältö ja ainesosat löytyvät aina pakkauksen kyljestä. Voit myös tarkastella tuotteen sisältöä Pm-Internationalin kotisivujen verkkokaupasta kyseisen tuotteen sivulla.
FitLine-tuotteet sisältävät vain korkealaatuisimpia raaka-aineita, jotka ovat turvallisia, ja puhtaita. Jos on allerginen jollekin ruoka-aineelle, kannattaa tarkastella tuotteiden sisältöä huolella.
Löydät tarkan taulukon eri tuotteiden annoskohtaisista kaloreista täältä
Kaikki FitLine-tuotteet testataan dopingin varalta ja ne löytyvät tarkoin valikoidulta Kölnin listasta, jossa listataan vain ne ravintolisät, joissa on minimoitu dopingin riski. FitLinen kanssa yhteistyössä on satoja ammattiurheilijoita ympäri maailmaa, edustaen kymmeniä lajeja jääkiekosta kamppailulajeihin ja moottoriurheiluun. Pelkästään Suomessa on lähes 70 FitLine-urheilijaa.
Hyvään ravitsemukseen kuuluu aina oikea, tasapainoinen ja terveellinen ruoka. Varsinkin laihduttaessa voi aterioita kuitenkin korvata säännöllisesti kerran tai kaksi päivässä tarpeeksi runsasravinteisilla ateriankorvikkeilla. ProShape-tuotteet on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen.